Розділ створено для обговорення сервісу Радіо на Порталі kpi.cc.
Актуальний перелік радіостанцій завжди дивіться на radio.kpi.cc/
Актуальний плейлист за адресою radio.kpi.cc/radio.kpi.cc.m3u
Питання N1. Як додати радіостанцію?
Відповідь: Якщо Ви бажаєте додати станцію, створіть нову тему за таким шаблоном:
назва теми — вкажіть назву радіостанції;
в темі вкажіть:
повну назву радіостанції;
типа радіостанції — радіо (для звичайний ефірних) та інтернет-радіо (для інтернет-радіостанцій);
вебсайт радіостанції;
жанр та опис радіостанції;
бажано зразу вказати адресу плейлиста.
Якщо буде можливість транслювати радіостанцію, обов"язково додамо її протягом декількох днів. Додатково, можете вказати жанр радіостанції. Якщо не буде можливості трансляції, ми додамо ті радіостанції, які відповідають даному жанру. На данний момент, підтримуються трансляції з серверів на основі Shoutcast/Icecast. Формат потоку, що підтримується — audio/mpeg (MP3).
Питання 2: Як слухати радіо?
Відповідь: Потрібно вибрати радіостанцію із списку, який з"являється при натисненні на посиланні «Список радіостанцій» на сторінці radio.kpi.cc. Відкрити сторінку за посиланням на радіостанцію з програвачем та натиснути кнопку «Play» або скопіювати посилання в улюблений плеєр. Приємного прослуховування!
Питання 3: Які програми повинні бути встановлені на комп"ютері для програвання радіо?
Відповідь: Потрібен будь-який сучасний броузер, з встановленим Flash-плагіном.
Питання 4: Скільки інтернет-трафіку споживає трансляція через радіо-сервіс Порталу kpi.cc, якщо я не з мережі КПІ?
Відповідь: розрахунок трафіку, що витрачається при прослуховуванні інтернет-радіо у найбільш популярних режимах:
32 Кбіт/сек. = 4 КБайт/сек. = 240 КБайт/хв. = 14 МБайт/год.
64 Кбіт/сек. = 8 КБайт/сек. = 480 КБайт/хв. = 28 МБайт/год.
128 Кбіт/сек. = 16 КБайт/сек. = 960 КБайт/хв. = 56,25 МБайт/год.
192 Кбіт/сек. = 24 КБайт/сек. = 1440 КБайт/хв. = 84,25 МБайт/год.
і т.д.
Питання 5: Звідки транслюється радіостанції?
Відповідь: ретрансляція відбувається з відкритих джерел в інтернеті. По цій причині, можливі будь-які перебої в роботі трансляцій деяких станцій, що не залежать від Адміністрації Порталу.
Питання 6: Яка якість поширюваного аудіосигналу?
Відповідь: у переліку майже всіх радіостанцій вказаний їх бітрейт. Зі всіх відкритих джерел обрано найкращу якість трансляції кожної радіостанції.
Питання 7: Які параметри інтернет-з"єднання потрібні?
Відповідь: прослуховування радіо не вимагає інтернет підключення для користувачів локальної мережі КПІ. Для решти користувачів, в основному, достатньо стабільного каналу 256 кбіт/сек.
Питання 8: Я не знайшов своєї улюбленої радіостанції, що мені робити?
Відповідь: дивіться відповідь на питання 1. Якщо для Вас занадто важко вказати всю інформацію, вкажіть тільки назву радіостанції та її вебсайт.
Питання 9: Чи можу я прослуховувати радіо через мій улюблений програвач?
Відповідь: Так, це можливо. Достатнью завантажити наш сформований плейлист — завантажити плейлист усіх радіостанцій

Сейчас играет: ht
.В чем причина???Заранее спс.

))) Тебе самому не смешны свои детские выпады?