с каждым днем почта на портале работает все хуже и хуже...
в чем проблема?
зачем тогда почта от такого нестабильного почтового хостера?
|
Нужна прокся - пошли нах КПИ_телеком - они дибилы!!! Карма: +4/-28
|
|
|
30 мая 2011, 20:47:15
|
|
|
anycolor Исправлено. До речі: можна якось автоматом підписуватись на всі теми, в яких я залишаю коментарі?
Полюбляєш аніме? Завітай на anime-kpi.net/bbs/index.php — тут тобі будуть раді.
|
|
|
4 июня 2011, 00:04:15
|
|
|
Newser До речі: можна якось автоматом підписуватись на всі теми, в яких я залишаю коментарі? |
|
|
4 июня 2011, 00:07:47
|
|
|
anycolor можно следить — в форуме выше есть ссылка «ответы мне». Це звісно добре, але заходити зайвий раз на форум лише для цього не надто зручно
|
|
|
4 июня 2011, 00:16:56
|
|
|
Newser Це звісно добре, але заходити зайвий раз на форум лише для цього не надто зручно Просто делать это автоматом — это тоже неправильно, многим пользователям бы это не понравилось. |
|
|
4 июня 2011, 00:30:17
|
|
|
anycolor Просто делать это автоматом — это тоже неправильно, многим пользователям бы это не понравилось. До речі, я підписався на цю тему, але сповіщення на пошту про твоє повідомлення мені чомусь не прийшло. Хоча, можливо, вони не миттєві? Іще не бачу опцій «змінити пошту» і «як часто надсилати сповіщення» (як правило, є варіанти «одразу"/"раз на день"/"раз на тиждень», а також «тільки перше непрочитане повідомлення"/"всі нові повідомлення теми»). « Последний раз изменено: 4 июня 2011, 01:31:52 Newser »
|
|
|
4 июня 2011, 01:17:27
|
|
|
Newser Іще не бачу опцій «змінити пошту» і «як часто надсилати сповіщення» (як правило, є варіанти «одразу"/"раз на день"/"раз на тиждень», а також «тільки перше непрочитане повідомлення"/"всі нові повідомлення теми»). Newser Так додати це в опціях, причому за замовчуванням вимкнути. Кому це потрібно — увімкнуть, а кому ні — і знати не будуть. Newser До речі, я підписався на цю тему, але сповіщення на пошту про твоє повідомлення мені чомусь не прийшло. Хоча, можливо, вони не миттєві? |
|
|
4 июня 2011, 01:52:16
|
|
|
anycolor Зависит от почтовых серверов КПИ, т.к. мы отправляем моментально. До речі, де можна список підписаних тем переглянути? « Последний раз изменено: 4 июня 2011, 02:04:52 Newser »
|
|
|
4 июня 2011, 02:04:07
|
|
|
Newser До речі, де можна список підписаних тем переглянути? Данные есть в базе, но пользователям не видны. Newser Не знаю, на тему я підписаний, але на пошту нічого не приходить |
|
|
4 июня 2011, 02:14:56
|
|
|
anycolor Могу только сказать, что письмо ушло с нашего сервера. Я уточню: на адрес newser[гав]kpi.cc, правильно?
|
|
|
4 июня 2011, 02:24:19
|
|
|
Newser Я уточню: на адрес newser[гав]kpi.cc, правильно?
|
|
|
4 июня 2011, 02:29:18
|
|
|
anycolor Нет, на указанный емейл при регистрации. Чорт. А як його тепер змінити?
|
|
|
4 июня 2011, 02:32:33
|
|
|
4 июня 2011, 02:40:04
|
|
|
Друзья, мы обновили почту до последней доступной версии. Должны решиться все давние проблемы, такие как :
1) поддержка Оперы 2) стабильность и скорость работы 3) кодировки писем 4) неправильная фильтровка писем антиспамом Просьба сообщать о проблемах. |
|
|
27 июля 2011, 02:39:26
|