|
Есть кто-нибудь кто занимался или сталкивался с этим? Дело в том, что у нас на фабрике когда-то работал мужик, который в свободное время делал лодки на работе... И собрал он парусную яхту... но вот фабрику выкупили и вывезти ее не дали, мужик на пенсию ушел, а яхта стоит в механическом цеху экспонатом... так вот интересно... насколько реально такое чудо выстроить, с чего начать...
[100% ПсИхХх]
|
|
|
14 января 2012, 01:33:58
|
|
|
Правильно не дали, т.к. все что сделано на работе — по авторскому праву принадлежит работодателю.
Сделать я думаю реально, но не в домашних условиях. |
|
|
14 января 2012, 01:39:11
|
|
|
anycolor
[100% ПсИхХх]
|
|
|
14 января 2012, 01:50:05
|
|
|
CRE8_4_U есть инструмент и свободный гараж Тогда только руки требуются и документация. |
|
|
14 января 2012, 03:18:21
|
|
|
В Київському крейсерському яхтклубіздається більшість яхт і було зроблена самотужки!
Років десять тому заходиш-стоять громадини-недороблені остови з...БЕТОНУ! Виявляється-кілька великих яхт-бетонні! Армуюча сітка,цемент,пісок -виходить дуже міцно! А при Союзі-ще й дешево!Цемент тирили з сусіднього домобудівного комбінату! Ще,зустрічався з одним із авторів «Гетьмана Сагайдачного»,той теж розповідав,як творили цю яхту на Харківському авіазаводі...Армуюча тканина,епоксидка,пінопласт. Все реально-потрібно бажання,фінансування,руки і час))) |
|
|
20 января 2012, 06:21:14
|
|
|
Сойди с ума, сука. Карма: +74/-15
Дебутстрапа |
Savich Ще,зустрічався з одним із авторів «Гетьмана Сагайдачного»,той теж розповідав,як творили цю яхту на Харківському авіазаводі...Армуюча тканина,епоксидка,пінопласт. Этот чтоле? O_o uk.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B5%D1%82%D1%8C%D0%BC%D0%B0%D0%BD_%D0%A...5%D0%B3%D0%B0%D1%82)
Der Ruhm den Robotern! Alle Menschen zu töten!
|
|
20 января 2012, 12:39:31
|
|
|
Ми колись теж «міні-яхти» робили. З пінопласту об асфальт. В струмку поряд з домом перегони влаштовували.
Зважаючи на цінність Вашої думки для мене, текст коментаря можете набирати прямо тут.
|
|
|
21 января 2012, 01:47:01
|