- А Ви знаєте, що у москалів означає наше слово «шабля»?
- І що ж воно означає?!
- «Шабля» — це «Тихіше, панночко!».
|
- А Ви знаєте, що у москалів означає наше слово «шабля»?
- І що ж воно означає?! - «Шабля» — це «Тихіше, панночко!». |
|
|
15 декабря 2007, 17:58:38
|
|
|
Йдуть два куми по дорозі, коли — Вжик!.. — їх обганяє мотоцікліст без голови.
Глянули куми один на одного з подивом та йдуть далі. Коли знову — Вжик!.. — мотоцикліст також без голови. Знову здивувались куми та йдуть далі. В третій раз — Вжик!.. — знову мотоцикліст та знову без голови. Тоді один й каже: - Слухайте куме, шо це робиться — нічого не розумію? - Мабуть, куме, вам треба косу на інше плече перекласти... Кінець 40-х років. Поліська глибинка. Криниця, біля криниці починається ліс. З криниці чоловік витягує відро і збирається попити води. З лісу виходить інший чоловік: - Чоловіче, не пий!!! Москалі криницю отруїли. - Чєво ти гаваріш? - Та пий, кажу, повільніше. Вода холодна — застудишся. _________________ Едут негр и хохол. Хохол достает сало. Негр сидит и спрашивает (указывая на сало): - Что это? Хохол отвечает: - Сало! Негр: - Это сало? Это не сало. Это фигня, а не сало, вот у нас в Африке, замочишь слона, вот это сало. А у тебя не сало. Едут дальше. Хохол достает окорочек. Негр спрашивает: - Что это? Хохол говорит: - Окорочек. Негр: - Это окорочек? Это не окорочек. Это фигня, вот у нас в Африке, страуса завалишь, разделаешь, вот это окорочек. А у тебя ни фига не окорочек! Хохол обиделся!!! Злой совсем! Убить готов! Едут дальше. Тут хохол достает — АРБУЗ. Негр — было хотел спросить типа, что это... Но хохол выдает: - МОЛЧАТЬ!!!...... КРЫЖОВНИК, БЛЯТЬ.........!!!!! - Микола! - Га?! - Лови сокиру! - Гы... - Ти не гикай, а кажи спіймав чи н Львів. День побєди. Біля пам’ятника Шевченку стоїть старий ветеран, обвішаний медалями і п’є Львівське пиво. Після кожного ковтка кривиться і спльовує. Проходить мимо скінхед. Зупиняється: “Отак вуйку, якби ви в 45-ому німців не били, то б зараз Гьоссер пили”. Створив Господь мавпу. А тодi дивиться — ні, людина все ж краще. Ну, збирає вiн усiх мавп i каже: щоб до завтра менi людьми стали! Ну, мавпи цiлу нiч хвости вiдрiзали, голились, зрештою, прокидається Господь — краса! Живуть люди у бiлих хатах iз вишневими садочками, хрущi над вишнями гудуть i т.д. Але що це? Деякi мавпи все ще у лiсi по деревах стрибають! Ну, вiн як гримне на них: «Я Господь ваш, я вас створив, як ви смiєте не пiдкорятись словам моiм?!» Мавпи перелякались, поховались у кущах, аж тодi найсмiливiша вилазить i каже забуханим голосом: «А мы па-украински не панiмаем!» _________________ - Скажитє, а что такоє Московская колбаса? - Тю! Так то ж салоиммитатор!! Зустрічаються дві подруги: - Привіт, Оксанко! - Привіт, Мар«янко! - Як справи? - Та от, заміж виходжу! - Та за кого? - Та за Петра. - За якого Петра? - За трахториста з сусіднього села. - Тю, ти шо, не знала, що у нього ..... кривий??? - Та ти шо?! — глибоко замислюється. Пройшло півроку. Зустрічаються знов. - Привіт, Оксанко! - Привіт, Мар»янко! - Як справи? - Та от, заміж вийшла! - Та за кого? - Та за Петра. - За якого Петра? - За трахториста з сусіднього села. - Тю, ти шо, я ж тобі казала, що у нього ..... кривий!!! - А ми знаєш, так з мамкою подумали-поміркували и рішили: шо нам з нього стріляти чи шо?! Сидять два куми за пляшкою та ведуть душевну розмову. - Куме, скажіть, а чим все ж таки Ви більше любите закусювать? - Ну, огірком, звичайно ж. - Тю, огірком — це нецікаво! От я більше за все люблю закусювать вінегретом. - Тю, куме, та скажете таке вже — вінегретом!!! - А от дивіться куме: сидиш значить, випиваєш одну — закусюєш вінегретом, потім другу — і ще вінегретом закусюєш... І так весь вечір. А потім вже десь опівночі виходиш на ганок, а кругом сніг такий білий-білий!!! І ти як струганеш — і воно по снігу — ЯК ВИШИВАНОЧКА!!! - А ти чув, як цi клятi москалi називають нашого презiдента Ющенка? - Як? - «Янукович»! - Дай боже! Діду, а як нам до Львова заїхати? - Та во, так во прямо, прямо, а там направо. - Ага, дякуємо. Поїхали. Трохи згодом зупиняється інше авто: - Добридень. Прошу пана, як нам дістатися до Львова? - Так во прямо, прямо, і праворуч. - Дякуємо. Підїздить третє авто: - Здравствуйтє, дєдушка. А как нам ва Львов праєхать? - ...Вилазь! Приїхали. Російський капіталізм: У вас є 2 корови, ви рахуєте їх і нараховуєте 5. Ви рахуєте знову і нараховуєте 42 корови. Перераховуєте корів ще раз і бачите, що їх є 12. В кінці кінців перестаєте рахувати і відкриваєте наступну пляшку горілки. Індійський капіталізм: У вас є 2 корови. Ви молитеся до них. Ірландський капіталізм: У вас є 2 корови. Ви кормите їх картоплею і дивуєтеся, чого вони емігрують. Тоталітарний капіталізм: У вас є 2 корови. Влада забирає їх у вас і заперечує, що вони взагалі існували. Молоко заборонене. Сюрреалістичний капіталізм: Ви маєте 2 жирафи. Влада вимагає, щоб ви брали лекції гри на гармошці. Капіталізм перестроєчний: Ви маєте 2 корови і повинні їх годувати, але держава забирає все молоко. Ви крадете у держави стільки молока, скільки можете і продаєте на чорному ринку. Китайський капіталізм: Ви маєте 2 корови. 300 людей доять їх. Ви об'являєте, що нема безробіття, що існує висока продуктивність биків і арештовуєте кореспондента, який опублікував всі ці дані. Французький капіталізм: У вас є 2 корови. Ви йдете страйкувати, тому що хочете мати 3 корови. Італійський капіталізм: У вас є 2 корови, але ви не знаєте де вони є. Ви робите перерву на обід. Кубинський капіталізм: Ви маєте 2 корови. Вони хочуть переплисти до Флориди. Мілітарний капіталізм: Ви маєте 2 корови. Влада забирає їх у вас і призиває вас на військову службу День Святого Валентина — це для дітей. А для дорослих є ніч на Івана Купала. Мені особливо приємно, що серед великих українців видатний вчений Михайло Перебийніс (у москалів звуть його Ломоносов) и поет Олекса Гарматник (у клятих москалів — Пушкін) Іван просить в Абрама карбованець у борг, обіцяючи через місяць повернути подвійно, і в заставу залишає сокиру. Коли Іван збирається іти, Абрам говорить: - Почекай, я дещо придумав. Адже через місяць тобі важко буде повернути відразу два карбованці, може ти краще половину заплатиш зараз? Іван погоджується, платить карбованець, йде додому і по дорозі думає: - Дивно! Карбованця нема, сокири теж, один карбованець я ще винний, і головне, що все правильно! Гірське село в Карпатах... В дворі під стодолою хазяїн розклав зброю. Протирає, змазує, любується... Навколо вертиться синок. Очі розбігаються, слинки течуть, руки чешуться... Нарешті не витримує: - Батьку, а дай-но з кулемета пострiляти! - А чого ж? Пострiляй... Синок тисне на гашетку, на мушці стодола, паркан, жбанки на паркані... нарешті кури. Кури з істеричним кудкудаканням розбігаються, та кулі все рівно бігають швидше. Через кіякий час над двором висить хмара порохового диму, двір посипаний пухом і пір'ям. Останнім був збитий старий півень при спробі перелетіти через дах. - А що, татку, файно? — гордо питає синок. - Файно, синку. - А можна ще гранату кинути? - Кидай, синку. Синок вибирає найбільшу і закидає в дерев'яний туалет. Через пару секунд гримить вибух, туалет підлітає метрів на п'ятнадцять, в дворі приземляються спочатку дошки, друзки, клаптики палаючої газети, потім жіночі тапочки. - А шо, татку, файно? — уже не дуже впевнено питає синок. - Та файно, синку — а то б дiсталося нам вiд мамки за кури... Молодий хлопець прокидається ранком після страшного перепою і жалібним голосом просить: - Мамо, дайте горілки! - Та нема, синку... - А в куточку? - Та на Великдень ж випили... - А за дверима? - Та після Великодня похмелялися... - А у шафі? - Та то ж батькові на сороковини! - То я дивлюся, куди ж це батько поділись. _________________ Москаль, єврей, грузин і чукча летять на літаку. Раптом літак терпить аварію. Льотчик пояснює: «Треба стрибати, але в нас тільки чотири парашути. І вистрибнув. - Вай, вай! У мене дванадцять дітей, — сказав грузин і вистрибнув. Єврей запричитав: - Ми нація розумна, мені не можна гинути, — і вистрибнув. Москаль зітхнув: - Стрибай, чукча. Я, як самий хоробрий, залишуся гинути. - Навіщо гинути? — відповідає чукча. Моя єврею рюкзак підсунув. Він розумний, по дорозі що-небудь придумає Гуцул на могилі сина: - Чи я тебе не народив, чи я тебе не годував, чи я тебе до Унiверситету не вiдпустив, чи я тобi грошi не вiдсилав!? А ти прийiхав i шо ти менi сказав? «Здравствуйте папа!»!? Москва. Машина збила пішохода. Міліціонер — водію. - Фамілія, гад! Бистро! - Нечипуренко... - Хмм.. гарна фамілія. Моя — Гарбузенко. А ти звідки родом? - Та з Полтави. - А я — з-під Київа. Горілку, мабуть, салом закусюєш? - А як же! - Дуже гарно! Почекай хвилинку — зніму протокол з того дурня, шо кинувся під твою машину... - Діду! - Що! - Чули, москалі у космос полетіли! - Що всі? - Та ні, тільки один! - То чого ж ти тоді кричиш? Львів. В салон автобуса заходить вуйко з кулеметом: - Шановнi добродii, а чи не пiдкажете ви менi котра година? Усі сидять, мовчать. Тут нєгр схоплюєтьсься з місця: - Сiмнадцять годин, п'ятнадцять хвилин дядьку! - Та сиди, синку, сам бачу, що не москаль! Українські тости - Ну, куме, за незалєжність! - Так, куме, за самостійність! - Ну, куме, за панів Стецька та Бандеру! - Хай дохнуть кляті москалі! - Ну, куме, давай-но за китайських педерастів? - Навіщо?!! - Та, вони такі ж, як ми — жовто-блакитні! Риють землю москалі — дамбу насипають. А для чого їм та дамба і самі не знають. То ми їм відповімо, взявши всі лопати: -На тій дамбі, москалі, будем ВАС ховати!!! -Микола, ти бачив шо москалі учудили? -Шо? -Набили повний літак євреїв, і збили нашу ракету... Украинский погранец: - Оце,дивлюся я на вашу кацапську заставу, ну як були ви, кацапи замазюри, так и лишилися. Наплювано, нахаркано, все загажено и засрано. Не то шо ось, у мене. И прибрано, и чистенько, оп'ять же сонечко над нами сильніше світить и гріє. Российский погранец: - Все это херня. Зато мы народ радушный, добрый не то шо вы. Вон у нас на границе над дорогой транспарант -«ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ!» А у вас, транспарант, и шо написано? - (читает вслух) «НЕХУЙ ШАСТАТЬ». Украинский погранец выбегает из будки, смотрит на свой транспарант, читает... со смеху отвечает:«От жеж ти москаль неграмотний, там же на нашій рідній, солов'їній мові написано — »НЕХАЙ ЩАСТИТЬ!» Йдуть хлопці по селу - Хлопці, куди вас так багато? - Москалів бити!!! - А якщо вони вас? - А НАС ЗА ШО??? |
|
|
15 декабря 2007, 18:11:28
|
|
|
зер гуд е кешикте!11 Карма: +17/-3
|
з анегдотів про москалів перейшов до анекдотів про кумів
![]() Зламалася машина у москаля посеред села. Він вирішує пересісти на автобус, але де зупинка не знає. Бачить іде дядько, думає якби у нього спитати і щоб по морді не дав: -Батьку, а тут у вас... еее...нуу... астанивка?! -А! Зупинка! Вона за тут за рогом, але ти москалику вже приїхав! |
|
16 декабря 2007, 23:16:31
|
|
|
такая только у меня и у Никиты І Карма: +78/-21
|
Сидить дід із хлопчиком коло річки, рибалять. Тут земля як почне труситися, із-за гори скаче орда на чолі з самим Чингісханом. Чингісхан питається:
- Де тут Київ? - А, до Києва вам ще далеко, це треба йти далеко на на північ, через Московію ті і у саму Скандинавію. Та біля містя Стокгольма я краз Київ стоїть. І поскакав Чингісхан з ордою геть. Хлопчик питається: - Діду, що це ви наробили, до шведів орду послали. Шведи ж такі хороші люди, ніколи нічого нам поганого не зробили. - Та воно то так... Але уяви, орда через Московію раз, орда через Московію назад. Це вже не анекдот, а реальна ситуація в Полтаві. Зупинка Леніна, клуб «Робін Гуд», біля нього постер «Сьогодні чоловічий стриптиз, приходьте всі». На постері дуже жіночний чоловік з длинним волоссям, макіжем і оголеним торсом. По вулиці з торбами проходить старенький дідусь з вусами, з величезними торбами у вишиванці. Повільно повертається, помічає цей величезний постер у себе перед носом, весь здригається і каже: «От, же виродків понабирали!!!». Зупника впала. Сидить Путiн у себе в офiсi. Дзвiнок. «Альо! Пане росiйський президенте? То Мiсько ту зi Станіславова, з пивної «Золотий Келішок» телєфонує. Задзвонив'iм, жеби вам вповiсти, же ми тут вам офiцiйно вiйну декляруємо!» «Харашо, Мiша, — вiдповiдає Путiн, — Ето дєйствiтельно важная новость! А у вас бальшая армiя?» «Ну, зара, — каже Мiсько, зробивши деякi розрахунки, — в нiй є я, мiй кузин Влодко, сусiда Стефко i всi шо ту в преферанс грали. То нас разом вiсiм!» Путiн зробив паузу. «Должен сказать тебе, Мiша, што в маєй армii 100 тисяч людей, каториє толька ждут маєво прiказа!» «Холєра!» — каже Мiсько. «Я зара вам вiддзвоню!» Наступного дня Мiсько дзвонить знову: «Прошу пана президента, стан вiйни не скасовано! Ми тутка роздобули всяку войскову технiку для нашої пiхоти!» «А што за технiка, Мiша?» — запитує Путiн. «Ну, в нас ту є два бульдозери, комбайн i трактор вуйка Гринє» — вiдповiдає Мiсько. Путiн дещо здивований: «Должен сказать тебе, Мiша, што у меня 6000 танков 5000 бронєтранспортьоров. Кромє того, со врємєнi нашего послєднєго разговора, я увелiчiл армiю до ста пятiдесятi тисяч!» «Най го холєра вхопит!» — каже Мiсько. «Я ще переддзвоню!» Наступного дня Мiсько знову дзвонить: «Пане росiйський президенте, вiйна ще триває! Ми ту фльоту воздушну тепер маємо! Сюнько з Левандiвки переробив кукурудзника, залагодив на нiм пару машiнгверiв спереду, а до нас сi ше приєднало штири хлопаки з пивної!» Путiн помовчав хвильку, прочистив горло. «Должен сказать тебе, Мiша, что у меня 100 бомбардiровщiка i 200 iстрєбiтєлєй. Моi воєнниє бази охраняются ракетамi тiпа земля-воздух з лазерной наводкой. А ещьо я увелiчiл армiю до 200 тисяч!» «Падоньку темний!» — вiдповiв Мiсько. «Я зара вам вiддзвоню!» Звичайно ж, наступного дня Мiсько дзвонить знову. «Слава'Йсу, пане Путiн! Я сi тєжко вибачiю, але ми мусимо сi вицофати з тої войни.» «Нєужелi? Очень жаль» — вiдповiдає Путiн. «Почєму ето вдруг ви пєрєдумалi?» «Ну бо,» — вiдповiв Мiсько, «ми тут посидiли за пару гальбами пива, так сi мiж собов порадили, i вздрiли, жи аж нiяк не зможемо прогодувати двiста тисєч полонених!» Небачених висот досяг сервіс на залізницях України! З першого листопада «Укрзалізниця» дозволила користуватися туалетами на зупинках! На всій території Росії! Околиця Львова, ранок, перехрестя, стоїть ДАЇшник на дорозі. Їде модна така машина, дай думає спиню. Спиняє. - Добрий ранок! - Добрий! - Ваші документи будь-ласка. - Будь ласка! - Вийдіть з машини. - З задоволенням! Виходить здоровенний вуйко в вишиванці, все при ньому, посміхається собі у вуса. - Що гарний настрій? - Гарний. - Відкрийте багажник. - Прошу... Відкриває, а там труп в мішку, порубаний на дрібні шматки, кров м'ясо і все таке... - Шо москаль?... - Еге ж... - Яке прикре самогубство... Обява по ходу руху скорого поїзда №40 «Москва — Львів». Москва, Київский вокзал: «Внимание! Внимание! Поезд №40 Москва — Львов отправляется с девятого пути! Дорогие россияне! Берегите себя вдали от родины! А ви, кляті хохли, їдьте і не вертайтесь!!! Счастливого пути россияне!». Брянськ: «Внимание! Со второй платформы отправляется скорый поезд №40 Москва — Львов! Россияне, одумайтесь пока не поздно! На территории Брянского вокзала работает гостиница, русским — одна ночь бесплатно! ». Хутір Михайлівський: «Всех украинцев просят выйти из вагонов для таможенного досмотра! Руки на вагон! Лицом к составу! Ноги на ширине плеч! Декларация в зубах! Россияне, спокойной ночи». Конотоп: «Москалі! Речі з вікон! Гроші на стіл! Декларації в одне місце! Вітаємо українців на Батьківщині! Співвітчизники, списки того, що у вас відібрали на російській митниці — до начальника потягу! Зараз кацапи нам все відшкодують». Київ: «Увага! Увага! Потяг №40 Москва — Львів вирушає через дві хвилини. Прохання проводжаючим вийти з вагонів. Вагоны с русскими опаздывают на 8 часов. Щасливої дороги!» Львів: «Увага! До третьої платформи прибув швидкий потяг №40 Клята Московія — славетне місто Львів. Зустрічаючі, можете пройти до вагонів по містку. Москальський склад потягу на жаль, весь вийшов на 50-му кілометрі і зараз зі своїми клумаками насолоджується карпатськими краєвидами» Пасажири біля кас московського напрямку! Ви можете зачекати свого потягу на нарах у кімнаті міліції нашого вокзалу. Москальськй хімік Менделєєв був розумніший всіх євреїв, він розчінив спірт у воді горілку він зробив тоді. Але ж нічого від похмілля він не відкрив для свого зілля. І з ранку боляче всім нам ганьба тім клятим москалям! Біля дороги в за**баном біднім селі сидить, страшна, бридка дівка, лускає насіння і плює луску собі прямо на сукню і під ноги. Тут проїзжає офігенний лексус, тормозить. Звідти виходить приятної зовнішності москаль, стильно вдягнений, високий, спортивний, стає перед нею на коліно і каже: -Девушка, любимая, я увидел вас и был влюблен с первого взгляда! выходите за меня замуж, я наполню вашу жизнь счастьем и своей любовью! (дівка спльовуючи луску каже) -Не для тебе мати квіточку ростила! |
|
10 августа 2009, 12:12:13
|
|
|
Питається батько свого дорослого сина:
- Ну що сину, ти вже великий, пора тобі женитися. Ось Галина, гарна дівчина. І груди є, і задниця є. - Ні тату, я її не кохаю. - А Софія? Задниця хоть і не велика, зате груди то які... - Ні тату, я її не кохаю. - А Маруся? Хоть ні грудей, ні задниці, зате хозяйка хороша. - Ні тату, я її не кохаю. - А кого ж ти кохаєш, сину? - Андрія. - Тю, та він же москаль. |
|
|
9 октября 2009, 13:20:29
|
|
|
Криївка партизанів. Старшина, перекладач і полонений «стрибок».
- Cпитай москаля, де розташована їхня частина. - Руководитель спрашивает вас, где расположена ваша часть. - Я не скажу! - Москаль відповів, що не скаже. - То скажи, що зараз ми його катуватимемо. - Руководитель говорит, что сейчас вас будут пытать. - Я все равно не скажу! - Москаль каже, що все одно мовчатиме. - То клич хлопців із жаровенькою й цвяшками. [...] - А что это они внесли? - Это жаровня. Сечас в ней раскалят гвозди и загонят их вам под ногти. - Нет, нет! Скажите вашему начальнику, что я все расскажу! - Що там москаль белькоче? - Каже, що москалі тортур не бояться. Про молоде подружжя Одружився гуцул з гарною молоденькою москалькою… і ось після медового місяця його друзі-гуцули питають: - Ну давай, розкажи про першу шлюбну ніч! - Ну слухайте… так ось на третій день… - Е нііі, зачекай! Нащо нам третій день? Ми тебе про першу шлюбну ніч питаємо… - Ну так слухайте, на третій день вона… - Та ну почекай, що ти все про третій та про третій! Ти нам про перший розказуй!!! - Та не перебивайте! Так ось на третій день вона каже: “…пожалуйста, атпусті папісать! |
|
|
29 ноября 2010, 15:20:47
|