Почну я
:- Кажуть в кожному москальському селі, два цвинтаря.
- На одному ховають хороших москалів.
- А на іншому — мертвих.
|
В цій темі пропоную збиати найкращі патріотичні і націоналістичні анекдоти.
Почну я :- Кажуть в кожному москальському селі, два цвинтаря. - На одному ховають хороших москалів. - А на іншому — мертвих. « Последний раз изменено: 9 марта 2010, 11:40:24 charbikcatu »
Ліпше смерть, достойна слави, аніж зганьблене життя. Шота Руставелі
bete.tv/showthread.php?t=84293 -що таке український націоналізм? kolodem.blogspot.com |
|
|
8 марта 2010, 18:55:12
|
|
|
KoiOT і от як можна після таких анекдотів робити дописи на москальскій мові? Їде поїзд . Раптом машиніст бачить, що на колії єврей. Поїзд сходить з колії і через поле мчить до лісу. У кабіну машиніста забігає переляканий начальник поїзда : - Ти що, з глузду з"їхав? - Розумієте, їду я, раптом бачу на колії жид ... - Так і треба ж було давити його! - Я і хотів, а він до лісу побіг! - Оце автомат типу «Шмайсер». Оце люфа, мува, спусковий гачок, натискаеш на спусковий гачок, автомат стріляі автоматично. Питання? - А як це — автоматично? - Повторю для бовдурів. Оце люфа, мува, спусковий гачок, натискаєш на спусковий гачок, автомат стріляі автоматично. Питання? - Пане сотнику, я все таки не зрозумів, як це — автоматично? - Слухай, якщо твоя мама курва, то ти курвий син — автоматично. - Товаришi колгоспники! Зараз буде лекцiя про мiжнародне становище, а потiм в нас будуть дебати... Із залу: - Товаришу голова! А можна мене першу дебати, бо в мене ще корова недоєна! Cидять в камері грузин, українець і москаль. До грузина приходить передача. Він питається москаля : «Їсти хочеш?» Москаль думає: З"їм я. Грузин спитає : «Ну що, поїв?». Ну а в грузинів одне на думці .... Каже : «Не хочу» Питається грузин українця : «Їсти хочеш?» Українець думає: Грузин спитає : «Ну що, поїв?». Ну а в грузинів одне на думці .... Але їсти хочеться. Наїмся, в руках окріпну, може відіб"юсь. Грузин питає : «Наївся?» «Наївся» «В руках окріп?» «Окріп» «Ну то тримай москаля» Зібралися Чех, Українець і Руский на спільну випивку. Чех випив і шкаликом об землю, хрясь: - Не п"ю я з одного і того ж шкалика два рази, бо в нас цього кришталю куди не плюнь. Руский вихилив пів-пляшки з горла до половини і об землю, хрясь: - А я не п"ю з одної пляшки, бо у нас тої водки хоч втопися. Українець випив шкалик, закусив салом і руского табуреткою бо голові, хрясь: - А я з одним і тим же москалем другий раз не п"ю, бо у нас їх як тарганів розвелося - Дядьку, я вашу Галю того... - Ну, то й женись. - Та нi, я її трактором переїхав Йде чоловік по дорозі й бачить, якийсь хлопець начепив собі камінь на шию і хоче стрибнути з мосту. - Синку, що це ти робиш? - Жити не хочу, батьку! - Подумай про дітей, синку, не роби цього! - Німа дітей у мене! - Подумай тоді про батька з матір"ю! - Нема ні батька, ні матері! - Тоді згадай Гетьмана нашого рідного, Мазепу!!! - А це хто такий? - Стрибай, синку, стрибай!!! Дідусь укладає спати онука. У кімнаті на стіні килим, а на килимі шабля висить. Онук, засинаючи, показує на зброю: - Дiду, а це що? - Шабля. - Шо, бля? - Спи, бля! Гірське село в Карпатах... В дворі під стодолою хазяїн розклав зброю. Протирає, змазує, любується... Навколо вертиться синок. Очі розбігаються, слинки течуть, руки чешуться... Нарешті не витримує: - Батьку, а дай-но з кулемета пострiляти! - А чого ж? Пострiляй... Синок тисне на гашетку, на мушці стодола, паркан, жбанки на паркані... нарешті кури. Кури з істеричним кудкудаканням розбігаються, та кулі все рівно бігають швидше. Через кіякий час над двором висить хмара порохового диму, двір посипаний пухом і пір"ям. Останнім був збитий старий півень при спробі перелетіти через дах. - А що, татку, файно? — гордо питає синок. - Файно, синку. - А можна ще гранату кинути? - Кидай, синку. Синок вибирає найбільшу і закидає в дерев"яний туалет. Через пару секунд гримить вибух, туалет підлітає метрів на п"ятнадцять, в дворі приземляються спочатку дошки, друзки, клаптики палаючої газети, потім жіночі тапочки. - А шо, татку, файно? — уже не дуже впевнено питає синок. - Та файно, синку — а то б дiсталося нам вiд мамки за кури.. Молодий хлопець прокидається ранком після страшного перепою і жалібним голосом просить: - Мамо, дайте горілки! - Та нема, синку... - А в куточку? - Та на Великдень ж випили... - А за дверима? - Та після Великодня похмелялися... - А у шафі? - Та то ж батькові на сороковини! - То я дивлюся, куди ж це батько поділись. Побили єврея в автобусі. Крім потерпілого взяли двох що били: військового і п"яницю якогось. Запитують у відділенні, як все відбулося. Єврей: «Стою. Нікого не чіпаю. Раптом військовий кидається на мене, починає бити, а слідом і п"яниця». Запитують військового: «За що?» - Стою. Нікого не чіпаю. Раптом єврей наступає на ногу і не сходить з неї. Я про себе: «Даю йому хвилину. Не злізе — поб"ю!». Звірився по годиннику. Хвилина минула. Він не сходить. Я почав його бити.» Запитують п"яницю:"Ну, це-те зрозуміло за що бив. Ти, паразит, куди поліз?» П"яниця:"А я бачу стоять військовий і єврей. Військовий то на годинник дивиться, то на єврея. То на годинник, то на єврея. А потім бити почав. Я подумав — по всій країні почалося» В далекі-далекі часи у Львові в трамвай заходить крупний українець і питає: — Котра година? Негр, який сидів поруч встав і ввічливо каже: — Пiв на другу. Дід йому : — Ciдай синку, я й так бачу що ти не москаль! У стаpого бандеpівця питають: — Діду у тебе патpони є? — Hема, хлопці. — Діду, а пістолет є? — Hема, хлопці. — А кулемет є? — А ось чого нема, того нема! 1946 рік. Галиччина. Йдуть лісом двоє хлопів. Бачать дідусь прив"язав москаля до дерева і пиляє пилкою. -Та чи пан не має ножа чи сокири? -Та ні, пан має і нож і сокиру, але пан має ще час і натхненя! Чим відрізняються росіянин і собака на Украіні? Другий розуміє українську і російську.. Було село уякому жили як українці, так і росіяни. Прийшла зима — 19 січня — українці святкують Йордан. Наготували багато смачної їжі ,приймають один одногоу гостях, весело колядують , а бідні росіяни сидя усебе вдома та йше голодні.Отож ,питають вони одного доброго чоловіка ,що їм робити ,як зайти до українців у гості ,а той їм і каже :"Заходьте доних у хату тай вітайтесь :Христос Христився! Тоді українці запросять вас до столу ,адже вони щедрі люди». От і пішов росіян так як порадили. Але через кілька хвилин росіян ,вибігає з домівки ,та такий наляканий. От і питає його чоловік ,який давав пораду ,що сталося а він розказує :"Зашол я сказа што говорили , а они все хором Славімо єво, от х.. они меня поймают. - Діду ! - Що! - Чули, москалі у космос полетіли! - Що всі? - Та ні, тільки один! - То чого ж ти тоді кричиш? - Іване, пора тобі женитися. -На кому? -Та хоч би на Гапчиній Марії. -Не подобається мені Марія... -То на Миколовій Галі. -І Галя мені не подобаєься. -То хто ж тобі подобається? -Володя... -Тю... Так він же – москаль!
Ліпше смерть, достойна слави, аніж зганьблене життя. Шота Руставелі
bete.tv/showthread.php?t=84293 -що таке український націоналізм? kolodem.blogspot.com |
|
|
9 марта 2010, 11:40:58
|
|
|
1946 рік, піймали москалі бандерівця і провадять профілактику.
-Ось тобі німець, ось тобі москаль, кого стрілятимеш? -Та певно що москаля. Відлупцювали його та й знов питають -Ось німець, ось москаль, кого стрілятимеш? -Та певно що москаля. Знову побили його та питають у третє. -Кого будеш стріляти? -Партизан питає комісара, а ти кого? Комісар: - Я канешно немца. Бандерівець каже: -Ти диви, мені знову москаль лишився. Нове нерепрезентативне опитування «5 каналу»: Хто винен у всіх бідах України? 1 — Росія 2 — Москва 3 — Кремль Прилетіли американці наМісяць, зирк — сидить купка українців. Янкі питають - е..е....хлопці, а шови тут робите??? - як шо?? на заробіткиприїхали.... -На Місяць? - Ну чому на місяць??На півроку Германiя. Стоять два українця. Підходить німець: - А вы откуда? - Та ми ж з України! - Украина, Украина, а что это? - Як Ви не знаєте, що це Україна? -Нет, а что это? Что у вас есть знаменитого? -Ну, наприклад,Донбасс знаєте? - Ну конечно, мой дед еще в царскую Россию поставлял оборудование для шахт. Так это Россия? - Та ні! Це Україна, у нас свій гимн, свій стяг! - А что еще у вас есть? - Ну Крим знаєте? - Ну конечно! Русско-турецкая война, крымская кампания! Так это Россия? -Та ні! Це Україна, у нас свій гимн, свій стяг! -А язык у вас какой? -Звісно, наш — український! -А как по-украински будет «рука»? -Як-як? Рука! -Это по-русски. Так это Россия? -Та ні! Це Україна, у нас свій гимн, свій стяг! -А как по-украински будет «нога»? -Як-як? Нога! -Это по-русски. Так это Россия? -Та ні! Це Україна, у нас свій гимн, свій стяг! -А как по-украински будет «жопа»? -О, срака! -И, что ради этого нужен был свой гимн и флаг? « Последний раз изменено: 2 декабря 2010, 14:31:27 Fart » |
|
|
2 декабря 2010, 14:30:22
|
|
|
Звезды играют мелодии судеб на струнах наших гороскопов... Карма: +23/-0
|
Эстония. село. эстонец едет по лесной дороге на ярмарку на своей телеге.
проезжает мимо лужи, видит — в луже дохлая ворона. поднимает ворону, кладет себе в телегу, говорит: - прих-хатит-сааа! вечером того же дня по той же дороге едет домой. проезжает мимо той же лужи. берет с телеги ту же ворону, бросает в ту же лужу: - неп-прих-хатил-ллась! P.S.Звиняйте, куме, але такi анекдоти на рiдну мову не перекладаються. « Последний раз изменено: 27 января 2011, 23:30:19 KPI-LABS »
Я люблю вас всех! Бойтесь меня, бойтесь! [Не занимался сексом уже 69 дн(-я,-ей)] (пародия)
![]() Цинизм — признак слабого характера, за которым прячется маленькая девочка, плачущая в чулане. Черный Voron, что ты вьешься Над моею головой? Ты добычи не дождёшься — Черный Voron, я не твой!!! |
|
27 января 2011, 23:11:43
|